Acer Next livestream astăzi: Cum să urmăriți, ora de începere și ce știm

Evenimentul anual prezintă ceea ce urmează pentru linia de gaming Predator a companiei taiwaneze, PC-urile Concept D pentru creativitate și multe altele.

Parteneri

În fiecare primăvară, cam în același timp cu Conferința mondială a dezvoltatorilor Apple, Acer organizează conferința de presă globală Next@Acer, în cadrul căreia își prezintă cele mai noi produse pentru jocurile pe PC și crearea de conținut, precum și alte produse pentru toți cei care folosesc un computer. Astăzi este ziua.

Pentru 2021, evenimentul nu are un titlu catchy, dar graficul invitației reprezintă ceea ce bănuim că sunt trei piloni ai anunțurilor: creație cu accent pe 3D, sustenabilitate și conectivitate. Conferința are loc de obicei la New York, dar, la fel ca anul trecut, pe 27 mai va fi transmisă în direct de la sediul central al companiei din Taipei pe canalul Acer de pe YouTube și pe site-ul Acer, unde veți găsi conținut interactiv care să însoțească anunțurile. Evenimentul începe la ora locală 9 p.m. în Taiwan – adică la 6 a.m. PT, 9 a.m. ET, 2 p.m. BST și 11 p.m. AEST.

În 2020, evenimentul Next@Acer ne-a adus sortimentul obișnuit de laptopuri și desktopuri de gaming Predator, Chromebooks, laptopuri robuste Enduro, PC-uri și laptopuri Concept D axate pe creativitate și laptopuri ultraușoare Swift. Ne așteptăm la mai mult din același lucru în această ediție.

Când

Conferința de presă globală Next@Acer a Acer are loc pe 27 mai la ora 6 a.m. PT, 9 a.m. ET, 2 p.m. BST, 9 p.m. Taiwan și 11 p.m. AEST, sau ora 16:00 în România.

Unde:

Puteți urmări o transmisiune în direct a evenimentului în timp ce are loc pe YouTube, pe site-ul evenimentului Acer sau chiar aici. Dacă îl ratați, nu disperați – puteți urmări oricând reluarea în aceleași locuri.

La ce ne putem aștepta

Aproape sigur vom primi o serie de actualizări în majoritatea liniilor de produse, cel puțin actualizate cu cele mai noi cipuri de la Intel, Nvidia și AMD. Având în vedere că din ce în ce mai mulți studenți și întreprinderi se bazează pe Chromebooks pentru învățământul la distanță și pentru lucrătorii la distanță, ne așteptăm să vedem și un dispozitiv Chrome sau două.

%d blogeri au apreciat: