web analytics

Urmăriți în direct lansarea noului Apple iPhone 15 aici

Parteneri

Anunțul seriei va fi transmis în direct pe toate platformele majore de socializare, începând cu ora 10 AM PDT/17:00 UTC/22:30 IST (ORA 20:00 în România). Am încorporat un videoclip YouTube mai jos, astfel încât să puteți urmări în direct anunțurile.

Evenimentul va aduce patru noi smartphone-uri – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Toate acestea vor avea porturi USB-C pentru încărcare, iar modelul Max va sosi cu o lentilă periscop, ceea ce ar putea întârzia livrările până în octombrie.

%d blogeri au apreciat: