Tutorial Tik Tok – Ștergere memorie cache, activarea notificărilor și activare Restricted Mode

Iată câteva setări importante pentru Tik Tok și cum se utilizează

Parteneri

Una dintre rețelele de socializare care sunt cele mai utilizate zilnic este TikTok. În TikTok avem posibilitatea de a realiza videoclipuri în moduri diferite și cu diferite formate, filtre, efecte etc.

În TikTok în cadrul aplicației avem multe opțiuni și una dintre cele pe care le găsim este posibilitatea de a șterge memoria cache a aplicației direct de pe platformă. Cu toate acestea, ne putem întreba, ce înseamnă să ștergeți memoria cache pe TikTok? Cache-ul este o zonă de stocare în mobil care stochează datele aplicației pentru a le accelera viteza. Dacă ștergem memoria cache din TikTok înseamnă că vom șterge aceste date care derivă din funcționarea aplicației. Cu aceasta vom câștiga spațiu de stocare pe telefon și vom putea rezolva diferite erori ale aplicației în cazul în care le-am experimentat.

Așadar iată pașii pentru ștergerea memoriei Cache:

  • Accesam aplicația TikTok.
  • Selectam din dreapta jos, iconița Me.
  • Accesam setările
  • Aici putem accesa memoria Cache stocată.
  • Pentru ștergere trebuie doar sa apăsăm pe Clear Cache.

 

Cum să activezi notificările din Tik Tok

  • Accesam aplicația TikTok.
  • Selectam din dreapta jos, iconița Me.
  • Accesam setările
  • Apăsăm pe Push notifications.
  • Putem activa notificarile în functie nevoie: interactiune, mesaje, video, live sau altele.

TikTok este o modalitate excelentă ca adolescenții să se exprime creativ și de a se conecta cu conținut care rezonează cu ei. În calitate de părinte, doriți să vă asigurați că acesta are o experiență distractivă și sigură în timp ce folosește aplicația. TikTok oferă mai multe instrumente pentru a gestiona modul în care interacționează cu alți utilizatori și cine le poate vedea videoclipurile. Aceasta include restricții pentru confidențialitate, conținut, comentarii și mesaje. Următoarele instrumente și caracteristici de siguranță pot fi activate pentru a vă asigura că acesta are o experiență pozitivă și sigură pe TikTok.

  • Accesam aplicația TikTok.
  • Selectam din dreapta jos, iconița Me.
  • Accesam setările
  • Selectăm Digital Wellbeing.
  • Apasăm pe Restricted Mode.
  • In continuare putem activa Restricted Mode.
%d blogeri au apreciat: